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  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: EP, ESALQ, IQ

    Subjects: AÇUCARES, ETANOL, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto et al. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, v. 76, n. 7, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Procópio, D. P., Petrin, T. H. C., Giacon, T. G., Jin, Y. -S., Basso, T. O., & Basso, L. C. (2023). Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, 76( 7), 1-10. doi:10.1093/lambio/ovad077
    • NLM

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
    • Vancouver

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCFRP

    Subjects: AMINOGLICOSÍDEOS, DNA, ENTEROCOCCUS, MICROBIOLOGIA AMBIENTAL, INFECÇÕES BACTERIANAS GRAM-POSITIVAS, TESTES DE SENSIBILIDADE MICROBIANA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, PREVALÊNCIA, VIRULÊNCIA

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    • ABNT

      SANTOS, Lucas David Rodrigues dos et al. Occurrence of multidrug-resistant Enterococcus faecium isolated from environmental samples. Letters in Applied Microbiology, v. 73, n. 2, p. 237-246, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.13508. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Santos, L. D. R. dos, Furlan, J. P. R., Gallo, I. F. L., Ramos, M. S., Savazzi, E. A., & Stehling, E. G. (2021). Occurrence of multidrug-resistant Enterococcus faecium isolated from environmental samples. Letters in Applied Microbiology, 73( 2), 237-246. doi:10.1111/lam.13508
    • NLM

      Santos LDR dos, Furlan JPR, Gallo IFL, Ramos MS, Savazzi EA, Stehling EG. Occurrence of multidrug-resistant Enterococcus faecium isolated from environmental samples [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2021 ; 73( 2): 237-246.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13508
    • Vancouver

      Santos LDR dos, Furlan JPR, Gallo IFL, Ramos MS, Savazzi EA, Stehling EG. Occurrence of multidrug-resistant Enterococcus faecium isolated from environmental samples [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2021 ; 73( 2): 237-246.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13508
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, COLHEITA, COMPACTAÇÃO DOS SOLOS, FIXAÇÃO DE NITROGÊNIO, MECANIZAÇÃO AGRÍCOLA, MICROBIOLOGIA DO SOLO, NITROGÊNIO

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    • ABNT

      RIGOTTO, Alessandra et al. Shifting abundances of communities associated with nitrogen cycling in soils promoted by sugarcane harvest systems. Letters in Applied Microbiology, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.13314. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Rigotto, A., Cotta, S. R., Dias, A. C. F., Carvalho, J. L. N., & Andreote, F. D. (2020). Shifting abundances of communities associated with nitrogen cycling in soils promoted by sugarcane harvest systems. Letters in Applied Microbiology, 1-7. doi:10.1111/lam.13314
    • NLM

      Rigotto A, Cotta SR, Dias ACF, Carvalho JLN, Andreote FD. Shifting abundances of communities associated with nitrogen cycling in soils promoted by sugarcane harvest systems [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 1-7.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13314
    • Vancouver

      Rigotto A, Cotta SR, Dias ACF, Carvalho JLN, Andreote FD. Shifting abundances of communities associated with nitrogen cycling in soils promoted by sugarcane harvest systems [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 1-7.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13314
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ENTEROBACTERIACEAE, HORTALIÇAS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SALMONELLA, SEGURANÇA ALIMENTAR

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SANTOS, T. S et al. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil. Letters in Applied Microbiology, v. 71, p. 187-194, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.13305. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Santos, T. S., Campos, F. B., Padovani, N. F. de A., Dias, M., Mendes, M. A., & Maffei, D. F. (2020). Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil. Letters in Applied Microbiology, 71, 187-194. doi:10.1111/lam.13305
    • NLM

      Santos TS, Campos FB, Padovani NF de A, Dias M, Mendes MA, Maffei DF. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 71 187-194.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13305
    • Vancouver

      Santos TS, Campos FB, Padovani NF de A, Dias M, Mendes MA, Maffei DF. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 71 187-194.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13305
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ECOSSISTEMAS ANTÁRTICO, XANTHOMONAS, MARACUJÁ, TOMATE, FUNGOS, BACTÉRIAS FITOPATOGÊNICAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PURIĆ, J et al. Activity of Antarctic fungi extracts against phytopathogenic bacteria. Letters in Applied Microbiology, v. 66, n. 6, p. 530-536, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12875. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Purić, J., Vieira, G., Cavalca, L. B., Sette, L. D., Ferreira, H., Vieira, M. L. C., & Sass, D. C. (2018). Activity of Antarctic fungi extracts against phytopathogenic bacteria. Letters in Applied Microbiology, 66( 6), 530-536. doi:10.1111/lam.12875
    • NLM

      Purić J, Vieira G, Cavalca LB, Sette LD, Ferreira H, Vieira MLC, Sass DC. Activity of Antarctic fungi extracts against phytopathogenic bacteria [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2018 ; 66( 6): 530-536.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12875
    • Vancouver

      Purić J, Vieira G, Cavalca LB, Sette LD, Ferreira H, Vieira MLC, Sass DC. Activity of Antarctic fungi extracts against phytopathogenic bacteria [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2018 ; 66( 6): 530-536.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12875
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, LACTOBACILLUS, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      COSTA, M.A.S e CERRI, B.C e ANTONINI, Sandra Regina Ceccato. Ethanol addition enhances acid treatment to eliminate Lactobacillus fermentumfrom the fermentation process for fuel ethanol production. Letters in Applied Microbiology, v. 66, p. 77-85, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12819. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Costa, M. A. S., Cerri, B. C., & Antonini, S. R. C. (2017). Ethanol addition enhances acid treatment to eliminate Lactobacillus fermentumfrom the fermentation process for fuel ethanol production. Letters in Applied Microbiology, 66, 77-85. doi:10.1111/lam.12819
    • NLM

      Costa MAS, Cerri BC, Antonini SRC. Ethanol addition enhances acid treatment to eliminate Lactobacillus fermentumfrom the fermentation process for fuel ethanol production [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2017 ; 66 77-85.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12819
    • Vancouver

      Costa MAS, Cerri BC, Antonini SRC. Ethanol addition enhances acid treatment to eliminate Lactobacillus fermentumfrom the fermentation process for fuel ethanol production [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2017 ; 66 77-85.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12819
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: MILHO, RIZOSFERA, ECOLOGIA MICROBIANA, FÓSFORO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      COTTA, S. R et al. The diversity and abundance of phytase genes (β-propeller phytases) in bacterial communities of the maize rhizosphere. Letters in Applied Microbiology, v. 62, n. 3, p. 264-268, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12535. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Cotta, S. R., Dias, A. C. F., Seldin, L., Andreote, F. D., & Elsas, J. D. van. (2016). The diversity and abundance of phytase genes (β-propeller phytases) in bacterial communities of the maize rhizosphere. Letters in Applied Microbiology, 62( 3), 264-268. doi:10.1111/lam.12535
    • NLM

      Cotta SR, Dias ACF, Seldin L, Andreote FD, Elsas JD van. The diversity and abundance of phytase genes (β-propeller phytases) in bacterial communities of the maize rhizosphere [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 3): 264-268.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12535
    • Vancouver

      Cotta SR, Dias ACF, Seldin L, Andreote FD, Elsas JD van. The diversity and abundance of phytase genes (β-propeller phytases) in bacterial communities of the maize rhizosphere [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 3): 264-268.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12535
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA TYPHIMURIUM, SEGURANÇA ALIMENTAR, HORTALIÇAS

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    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.). Letters in Applied Microbiology, v. 62, n. 6, p. 444-451, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12577. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Sant'Ana, A. S., Monteiro, G., Schaffner, D. W., & Franco, B. D. G. de M. (2016). Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.). Letters in Applied Microbiology, 62( 6), 444-451. doi:10.1111/lam.12577
    • NLM

      Maffei DF, Sant'Ana AS, Monteiro G, Schaffner DW, Franco BDG de M. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.) [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 6): 444-451.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12577
    • Vancouver

      Maffei DF, Sant'Ana AS, Monteiro G, Schaffner DW, Franco BDG de M. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.) [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 6): 444-451.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12577
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: APICULTURA, PÓLEN (MICROBIOLOGIA)

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    • ABNT

      MELO, Adriana Alexandre Machado de e ESTEVINHO, Maria Leticia Miranda Fernandes e ALMEIDA-MURADIAN, Ligia Bicudo de. A diagnosis of the microbiological quality of dehydrated bee-pollen produced in Brazil. Letters in Applied Microbiology, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12480. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Melo, A. A. M. de, Estevinho, M. L. M. F., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2015). A diagnosis of the microbiological quality of dehydrated bee-pollen produced in Brazil. Letters in Applied Microbiology. doi:10.1111/lam.12480
    • NLM

      Melo AAM de, Estevinho MLMF, Almeida-Muradian LB de. A diagnosis of the microbiological quality of dehydrated bee-pollen produced in Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2015 ;[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12480
    • Vancouver

      Melo AAM de, Estevinho MLMF, Almeida-Muradian LB de. A diagnosis of the microbiological quality of dehydrated bee-pollen produced in Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2015 ;[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12480
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCFRP

    Subjects: BIOTRANSFORMAÇÃO, CITOTOXICIDADE IMUNOLÓGICA, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SILVA, E. Oliveira et al. Cytotoxicity of lapachol metabolites produced by probiotics. Letters in Applied Microbiology, v. 59, n. 1, p. 108-114, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12251. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Silva, E. O., Carvalho, T. C. de, Parshikov, I. A., Santos, R. A. dos, Emery, F. da S., & Furtado, N. A. J. C. (2014). Cytotoxicity of lapachol metabolites produced by probiotics. Letters in Applied Microbiology, 59( 1), 108-114. doi:10.1111/lam.12251
    • NLM

      Silva EO, Carvalho TC de, Parshikov IA, Santos RA dos, Emery F da S, Furtado NAJC. Cytotoxicity of lapachol metabolites produced by probiotics [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2014 ; 59( 1): 108-114.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12251
    • Vancouver

      Silva EO, Carvalho TC de, Parshikov IA, Santos RA dos, Emery F da S, Furtado NAJC. Cytotoxicity of lapachol metabolites produced by probiotics [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2014 ; 59( 1): 108-114.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12251
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: BACTÉRIAS (CONTAMINAÇÃO), CARNES E DERIVADOS, COMPOSTOS VOLÁTEIS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      HERNANDEZ-MACEDO, M. L et al. Gases and volatile compounds associated with micro-organisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuum-packed beef. Letters in Applied Microbiology, v. 55, p. 467-475, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12004. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Hernandez-Macedo, M. L., Contreras Castillo, C. J., Tsai, S. M., Da Cruz, S. H., Sarantopoulos, C. I. G. L., Padula, M., & Dias, C. T. dos S. (2012). Gases and volatile compounds associated with micro-organisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuum-packed beef. Letters in Applied Microbiology, 55, 467-475. doi:10.1111/lam.12004
    • NLM

      Hernandez-Macedo ML, Contreras Castillo CJ, Tsai SM, Da Cruz SH, Sarantopoulos CIGL, Padula M, Dias CT dos S. Gases and volatile compounds associated with micro-organisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuum-packed beef [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2012 ; 55 467-475.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12004
    • Vancouver

      Hernandez-Macedo ML, Contreras Castillo CJ, Tsai SM, Da Cruz SH, Sarantopoulos CIGL, Padula M, Dias CT dos S. Gases and volatile compounds associated with micro-organisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuum-packed beef [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2012 ; 55 467-475.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12004
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: CENA

    Subjects: REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, BACILOS GRAM-POSITIVOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VELHO, R.V. et al. Real-time PCR investigation on the expression of sboA and ituD genes in Bacillus spp. Letters in Applied Microbiology, v. 52, p. 660–666, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2011.03060.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Velho, R. V., Caldas, D. G. G., Medina, L. F. C., Tsai, S. M., & Brandelli, A. (2011). Real-time PCR investigation on the expression of sboA and ituD genes in Bacillus spp. Letters in Applied Microbiology, 52, 660–666. doi:10.1111/j.1472-765x.2011.03060.x
    • NLM

      Velho RV, Caldas DGG, Medina LFC, Tsai SM, Brandelli A. Real-time PCR investigation on the expression of sboA and ituD genes in Bacillus spp [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2011 ; 52 660–666.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2011.03060.x
    • Vancouver

      Velho RV, Caldas DGG, Medina LFC, Tsai SM, Brandelli A. Real-time PCR investigation on the expression of sboA and ituD genes in Bacillus spp [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2011 ; 52 660–666.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2011.03060.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VETTORATO, M. P. et al. Shiga toxin-producing Escherichia coli and atypical enteropathogenic Escherichia coli strains isolated from healthy sheep of different populations in São Paulo, Brazil. Letters in Applied Microbiology, v. 49, n. 1, p. 53-9, 2009Tradução . . Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Vettorato, M. P., Castro, A. F. P. de, Cergole-Novella, M. C., Camargo, F. L. L., Irino, K., & Guth, B. E. C. (2009). Shiga toxin-producing Escherichia coli and atypical enteropathogenic Escherichia coli strains isolated from healthy sheep of different populations in São Paulo, Brazil. Letters in Applied Microbiology, 49( 1), 53-9.
    • NLM

      Vettorato MP, Castro AFP de, Cergole-Novella MC, Camargo FLL, Irino K, Guth BEC. Shiga toxin-producing Escherichia coli and atypical enteropathogenic Escherichia coli strains isolated from healthy sheep of different populations in São Paulo, Brazil. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 1): 53-9.[citado 2024 maio 19 ]
    • Vancouver

      Vettorato MP, Castro AFP de, Cergole-Novella MC, Camargo FLL, Irino K, Guth BEC. Shiga toxin-producing Escherichia coli and atypical enteropathogenic Escherichia coli strains isolated from healthy sheep of different populations in São Paulo, Brazil. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 1): 53-9.[citado 2024 maio 19 ]
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: GLICOPROTEÍNAS, LEPTOSPIROSE, ANTÍGENOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BLANCO, Roberta Morozetti e TAKEI, Kioko e ROMERO, E. C. Leptospiral glycolipoprotein as a candidate antigen for serodiagnosis of human leptospirosis. Letters in Applied Microbiology, v. 49, n. 2, p. 267-273, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02650.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Blanco, R. M., Takei, K., & Romero, E. C. (2009). Leptospiral glycolipoprotein as a candidate antigen for serodiagnosis of human leptospirosis. Letters in Applied Microbiology, 49( 2), 267-273. doi:10.1111/j.1472-765x.2009.02650.x
    • NLM

      Blanco RM, Takei K, Romero EC. Leptospiral glycolipoprotein as a candidate antigen for serodiagnosis of human leptospirosis [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 2): 267-273.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02650.x
    • Vancouver

      Blanco RM, Takei K, Romero EC. Leptospiral glycolipoprotein as a candidate antigen for serodiagnosis of human leptospirosis [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 2): 267-273.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02650.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: FSP, FCF, ICB

    Subjects: AEROMONAS, MICROBIOLOGIA DA ÁGUA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALSALOBRE, Lívia Carminato et al. Detection of metallo-'beta'-lactamases-encoding genes in environmental isolates of Aeromonas hydrophila and Aeromonas jandaei. Letters in Applied Microbiology, v. 49, n. 1, p. 142-145, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02625.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Balsalobre, L. C., Dropa, M., Lincopan, N., Mamizuka, E. M., Matté, G. R., & Matté, M. H. (2009). Detection of metallo-'beta'-lactamases-encoding genes in environmental isolates of Aeromonas hydrophila and Aeromonas jandaei. Letters in Applied Microbiology, 49( 1), 142-145. doi:10.1111/j.1472-765x.2009.02625.x
    • NLM

      Balsalobre LC, Dropa M, Lincopan N, Mamizuka EM, Matté GR, Matté MH. Detection of metallo-'beta'-lactamases-encoding genes in environmental isolates of Aeromonas hydrophila and Aeromonas jandaei [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 1): 142-145.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02625.x
    • Vancouver

      Balsalobre LC, Dropa M, Lincopan N, Mamizuka EM, Matté GR, Matté MH. Detection of metallo-'beta'-lactamases-encoding genes in environmental isolates of Aeromonas hydrophila and Aeromonas jandaei [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 1): 142-145.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02625.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: IQSC

    Assunto: MICROBIOLOGIA APLICADA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NITSCHKE, Marcia et al. Surfactin reduces the adhesion of food-borne pathogenic bacteria to solid surfaces. Letters in Applied Microbiology, v. 49, n. 2, p. 241-247, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02646.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Nitschke, M., Araújo, L. V., Costa, S. G. V. A. O., Pires, R. C., Zeraik, A. E., Fernandes, A. C. L. B., et al. (2009). Surfactin reduces the adhesion of food-borne pathogenic bacteria to solid surfaces. Letters in Applied Microbiology, 49( 2), 241-247. doi:10.1111/j.1472-765x.2009.02646.x
    • NLM

      Nitschke M, Araújo LV, Costa SGVAO, Pires RC, Zeraik AE, Fernandes ACLB, Freire DMG, Contiero J. Surfactin reduces the adhesion of food-borne pathogenic bacteria to solid surfaces [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 2): 241-247.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02646.x
    • Vancouver

      Nitschke M, Araújo LV, Costa SGVAO, Pires RC, Zeraik AE, Fernandes ACLB, Freire DMG, Contiero J. Surfactin reduces the adhesion of food-borne pathogenic bacteria to solid surfaces [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2009 ; 49( 2): 241-247.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2009.02646.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTROLE BIOLÓGICO, MICRORGANISMOS ENDOFÍTICOS, QUITINA, STREPTOMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUECINE, M. C. et al. Chitinolytic activity of endophitc Streptomyces and potential for biocontrol. Letters in Applied Microbiology, v. 47, n. 6, p. 486-491, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2008.02428.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Quecine, M. C., Araujo, W. L., Marcon, J., Gai, C. S., Azevedo, J. L. de, & Pizzirani-Kleiner, A. A. (2008). Chitinolytic activity of endophitc Streptomyces and potential for biocontrol. Letters in Applied Microbiology, 47( 6), 486-491. doi:10.1111/j.1472-765x.2008.02428.x
    • NLM

      Quecine MC, Araujo WL, Marcon J, Gai CS, Azevedo JL de, Pizzirani-Kleiner AA. Chitinolytic activity of endophitc Streptomyces and potential for biocontrol [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2008 ; 47( 6): 486-491.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2008.02428.x
    • Vancouver

      Quecine MC, Araujo WL, Marcon J, Gai CS, Azevedo JL de, Pizzirani-Kleiner AA. Chitinolytic activity of endophitc Streptomyces and potential for biocontrol [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2008 ; 47( 6): 486-491.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2008.02428.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LISTERIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAMBIRRA, Felipe H. S et al. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice. Letters in Applied Microbiology, v. n. p. 45, n. 6, p. 663-667, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Bambirra, F. H. S., Lima, K. G. C., Franco, B. D. G. de M., Cara, D. C., Nardi, R. M. D., Barbosa, F. H. F., & Nicoli, J. R. (2007). Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice. Letters in Applied Microbiology, n. p. 45( 6), 663-667. doi:10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
    • NLM

      Bambirra FHS, Lima KGC, Franco BDG de M, Cara DC, Nardi RMD, Barbosa FHF, Nicoli JR. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; n. p. 45( 6): 663-667.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
    • Vancouver

      Bambirra FHS, Lima KGC, Franco BDG de M, Cara DC, Nardi RMD, Barbosa FHF, Nicoli JR. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; n. p. 45( 6): 663-667.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FIGUEIREDO, P. M. S. et al. Induction of apoptosis in Caco-2 and HT-29 human intestinal epithelial cells by enterohemolysin produced by classic enteropathogenic Escherichia coli. Letters in Applied Microbiology, v. 45, n. 4, p. 358-363, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2007.02154.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Figueiredo, P. M. S., Furumura, M. T., Aidar-Ugrinovich, L., Castro, A. F. P. de, Pereira, F. G., Metze, I. L., & Yano, T. (2007). Induction of apoptosis in Caco-2 and HT-29 human intestinal epithelial cells by enterohemolysin produced by classic enteropathogenic Escherichia coli. Letters in Applied Microbiology, 45( 4), 358-363. doi:10.1111/j.1472-765x.2007.02154.x
    • NLM

      Figueiredo PMS, Furumura MT, Aidar-Ugrinovich L, Castro AFP de, Pereira FG, Metze IL, Yano T. Induction of apoptosis in Caco-2 and HT-29 human intestinal epithelial cells by enterohemolysin produced by classic enteropathogenic Escherichia coli [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; 45( 4): 358-363.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2007.02154.x
    • Vancouver

      Figueiredo PMS, Furumura MT, Aidar-Ugrinovich L, Castro AFP de, Pereira FG, Metze IL, Yano T. Induction of apoptosis in Caco-2 and HT-29 human intestinal epithelial cells by enterohemolysin produced by classic enteropathogenic Escherichia coli [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; 45( 4): 358-363.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2007.02154.x
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: LARANJA, MICRORGANISMOS ENDOFÍTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LACAVA, P.T. et al. Interaction between endophytic bacteria from citrus plants and the phytopathogenic bacteria Xylella fastidiosa, causal agent of citrus-variegated chlorosis. Letters in Applied Microbiology, v. 39, p. 55-59, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2004.01543.x. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Lacava, P. T., Araújo, W. L. de, Marcon, J., Maccheroni Júnior, W., & Azevedo, J. L. de. (2004). Interaction between endophytic bacteria from citrus plants and the phytopathogenic bacteria Xylella fastidiosa, causal agent of citrus-variegated chlorosis. Letters in Applied Microbiology, 39, 55-59. doi:10.1111/j.1472-765x.2004.01543.x
    • NLM

      Lacava PT, Araújo WL de, Marcon J, Maccheroni Júnior W, Azevedo JL de. Interaction between endophytic bacteria from citrus plants and the phytopathogenic bacteria Xylella fastidiosa, causal agent of citrus-variegated chlorosis [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2004 ; 39 55-59.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2004.01543.x
    • Vancouver

      Lacava PT, Araújo WL de, Marcon J, Maccheroni Júnior W, Azevedo JL de. Interaction between endophytic bacteria from citrus plants and the phytopathogenic bacteria Xylella fastidiosa, causal agent of citrus-variegated chlorosis [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2004 ; 39 55-59.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765x.2004.01543.x

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